Skip to content
Menu
FinnMedPro_logo_rgb_200dpi-headeriin
Menu

Mielenhyvinvointi


Mielenhyvinvointipalvelut on juuri sinulle, joka haluat keskustella elämäntilanteestasi ja mielenterveyden hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Ennaltaehkäisevä toimintamme perustuu asian purkamiseen, ratkaisu- ja voimavarakeskeisin terapiamenetelmin. Kartoitamme yhdessä vointiasi vastaanotolla ja tarvittaessa saat varata ajan lääkärille saman käynnin yhteydessä.

Käytettävissäsi ovat koulutetut rekisteröityneet ammattilaiset terveydenhuollon ammattilaiset 

  • Psykiatrisen sairaanhoitajan ja psykologin palvelut. 
  • Ratkaisu ja voimavarakeskeisen lyhytterapeutin palvelut 

Hinnoittelussamme olemme huomioineet KELA-vähennyksen


Psykiatrisen sairaanhoitaja vastaanotto 45 min 45,00€
Ratkaisu ja voimavarakeskeinen lyhytterapia palvelu 45 min 55,00€ 
Psykologin palvelut 45 min 110€

Olemme sinua varten, kun

  • Tarvitset apua ahdistukseen, masennus, jännitysoireisiin
  • Kärsit pelkotiloista, unettomuudesta, stressistä. 
  • Sinua kuormittaa elämänhallintatilanteet, pitkittynyt surutyö, parisuhdehaasteet tai lähimmäisen elämänmuutos jolla on vaikutusta sinun mielenhyvinvointiin. 
  • Tarvitset tukea jaksamiseen, muuttunut perhetilanne, huoli omasta terveydestä tai kuntouttamiseen ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen. 

Jokaisella on ennaltaehkäisevään mielenhyvinvointiin ja palveluun. Sinulla ei tarvitse olla diagnoosia tai aikaisempaa kokemusta asiasta. Puhuminen, asian kartoittaminen ja läpikäyminen ammattilaisen kanssa tukee sinua ja auttaa jaksamaan eteenpäin. Tarvittaessa voit varata ajan lääkärillemme käyntisi yhteydessä.

Huomioithan, että emme kirjoita reseptejä jos kyseessä on

  • Unilääkitys
  • Vieroitus hoitoihin käytettävät lääkkeet
  • Rauhoittavat


Varaa aika:

050 337 6542
Arkisin 8.00-15.30

Vastaanotot arkisin:

8.00-14.00 välisenä aikana

 
ajankohtaista-mielenhyvinvointi-kivet
Young handsome physician in a medical robe with stethoscope

Palveluseteli


Voit tulla Sitran lääkäriaseman vastaanotolle käyttämällä sinulle myönnettyä palveluseteliä. Palvelusetelin myöntää asuin kuntasi. Palvelusetelillä hankittava palvelu on vaihtoehto kunnan tai kuntayhtymän tuottamalle palvelulle. Palveluseteli on henkilökohtainen ja se on kohdistettu tiettyyn kunnan ostamaan palveluun. ​

Miten saan itselleni  palvelusetelin?

Kunta tai kuntayhtymä myöntää palvelusetelin. Palveluseteli on tarkoitettu kaikille kunnan tai kuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalveluja tarvitseville. ​Palvelusetelin saa asuinkunnan terveysasemalta, sosiaalivirastosta tai muusta kunnan palveluyksiköstä. Palvelusetelin saaminen edellyttää, että kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon edustaja, kuten terveyskeskuslääkäri, arvioi palvelun tarpeen.
Voit tarkistaa Palse.fi-portaalista myöntääkö oma asuinkuntasi palveluseteleitä sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen.

Varaa aika tai kysy lisätietoja palvelusetelin käyttämisestä Sitran lääkäriaseman asiakaspalvelusta.

Varaa aika:

050 337 6542
Arkisin 8.00-15.30

Young handsome physician in a medical robe with stethoscope

Mobiililääkärin tukikohta


Keväällä 2021 otamme käyttöön mobiililääkäripalvelun, 
jossa lääkäri tulee paikan päälle.

Asiakkaidemme pyynnöstä hoitoon pääsyyn tarvittiin välimuotoa. Aikaisemmin vaihtoehtoja olivat joko tulo päivystykseen tai aika lääkärille, joskus pitkänkin ajan päähän ja tietysti henkilön liikkuminen vastaanotolle.

Erityisesti ikäihmisille suunnatussa palvelussa yleistarkastukset, seurannat, haavanhoidot, näytteenotot (ja nyt myös koronatestaus) hoituvat kätevästi paikan päällä.

Kysy lisää ja varaa aika:

050 337 6542
Arkisin 8.00-15.30